Leveransvillkor

Rawcoffee levererar köp av råkaffe inom spannet 3-10 kg (i hela kg). Vår rekommendation : köp gärna mer än 3 kg per gång och mer sällan, det bidrar till en bättre miljö och ni som kund får en större variation av kaffesorter att laborera med. När du handlar hos oss ingår alltid moms och fri frakt i det angivna priset. Vi levererar alla produkter och tillbehör kostnadsfritt inom Sverige, detta sker i samarbete med DHL. Leverans sker till närmsta s.k. service point (avlämningsställe) i förhållande till av kunden uppgiven adress. Normal leveranstid är 2-4 dgr, vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post eller SMS.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrannt.

Större produkter/Kvantiteter

Skulle ni av någon anledning vilja ha större kvaniteter råkaffe än de erbjudna (3-10kg) är ni välkomna att kontakta oss så kan vi titta på lämplig leveranslösning.