Om oss

VI ÄR HEMMAROSTARENS BÄSTA VÄN!


OM RAWCOFFEE

Marknadens bästa utbud av råkaffe för hemmarostning!

Vi vill öka antalet hemmarostare, det är en fantastisk värld där man hela tiden utvecklas men sällan blir fullärd. Resulatet blir alltid färskt, gott och prisvärt kaffe. Om du är beredd att ge det lite tid så kommer du att upptäcka en ny värld!

Vår erfarenhet är att just FÄRSKHETEN är det viktigaste för ett gott kaffe, ett rostat kaffe når ofta sin aromtopp mellan 5-15 dagar efter rostning, efter denna period kan kaffet bli riktigt "platt". Det finns två huvudsakliga sätt att njuta av riktigt färskt kaffe : antingen så köper man det på ett rosteri (med stämplat rostdatum) eller så rostar man det själv hemma. Vi vill slå ett slag för det senare alternativet. Bonus är att man lär sig mer om den fantastiska råvaran kaffe och dess olika egenheter och skillnader samt, icke att förakta, den respons du får när du bjuder på "egenrostat" kaffe.

 DRIVKRAFTER

Våra kollegor i branschen som säljer rostat kaffe gör ett ypperligt arbete och tar rättmätigt betalt, väl så. Detta resulterar påfallande ofta i att vi som gillar att rosta hemma är hänvisade till ett par kaffesorter som dessutom inte är direkt prissatta så att det lockar. Detta faktum har varit en stark drivkraft bakom bildandet av Rawcoffee.

Rawcoffee drivs av en stor passion för kaffe kombinerad med en lika stor vilja att skapa ett oöverträffat kundvärde i precis allt vi gör. Vi tror att vår framgång är beroende av en väl utvecklad kommunikation med våra kunder, därför vill vi uppmana er att kontakta oss närsom.

 VÄLKOMMEN TILL OSS SOM KUND!